Intrebari ?

0729106859

Cine suntem?

Teodora Pop

Despre

Am terminat psihologia si m-am specializat pe aria tulburarilor de dezvoltare ale copiilor, facand diverse cursuri de specialitate, atat in Romania, cat si in afara tarii. Eu insami sunt mama unui baietel cu autism, astfel incat experienta mea se extinde pe mai multe arii: de la abordarea teoretica privind resursele necesare si tipurile de terapii specifice, pana la provocarile vietii de zi cu zi si regasirea resurselor emotionale necesare.

 

Am terminat scoala de coaching transformational We Grow Academy, ACTP ICF Training Programme, astfel incat pot sa ofer coaching si consultanta  parintilor pentru gasirea resurselor interioare si solutiilor proprii, in vederea atingerii obiectivului propus pentru copilul lor si nu numai.

Experienta/Educatie

Doresti o sedinta de consultanta cu Teodora Pop?

Maria Pop

Despre

Cu o experienta de 27 ani pe partea de laborator clinic, ca biolog si ca manager, ofer consultanta pentru urmatoarele aspecte:

  • Indrumarea catre analize de laborator specifice

  • Screening periodic pentru copiii cu TSA

  • Identificarea si explicarea principalelor analize, gradul de utilitate pentru copiii  si indrumari spre laboratoarele din tara sau  strainatate 

  • Regimul alimentar si de viata la copiii cu  TSA

Experienta

Doresti o sedinta de consultanta cu Maria Pop?